Opening Deepgrooves en Proefverlof in de Blokhuispoort

Opening Deepgrooves en Proefverlof in de Blokhuispoort

6 oktober 2017

 

 

Deepgrooves

Met een feest voor genodigden op het achterste plein van de Blokhuispoort in Leeuwarden werd de nieuwe Deepgrooves-vinylperserij aldaar zaterdagavond in gebruik genomen. Deze perserij is geplaatst in de ruimte waar tot voor kort café De Bak zat.

Eigenaar Chris Roorda had voor dit openingsfeest de New-Yorkse dj Joe Claussell over laten komen. Met zijn spectaculaire draaikunsten had hij aan het eind van de avond het hele plein aan het dansen. Intussen ziet Roorda, die ook dance-platenzaak Deeptrax drijft, wel een toekomst voor zijn nieuwe onderneming. Er zijn ,,dikke wachtrijen” voor bestaande platenperserijen, zeker voor kleine labels. ,,Maar grote labels zijn ook welkom.”

 

(Bron: Leeuwarder Courant 01-10-2017)

Vlog van de Leeuwarder Courant

 

 

Bron foto: Proefverlof

 

Proefverlof

Eet en drinklokaal Proefverlof is op 30 september officieel geopend! Na een ontvangst met water en brood werd het nieuwe restaurant feestelijk geopend door Gerrit Fokkema. Hij is de laatste nog levende gevangene die tijdens de Tweede Wereldoorlog werd bevrijd bij de verzetsoverval op gevangenis de Blokhuispoort. ‘Boef’ Brandon is speciaal voor de gelegenheid uitgebroken en kon hierdoor Dhr. Fokkema de schaar overhandigen. Hiermee is het lintje geknipt en Proefverlof is geopend!

 

Voor meer Blokhuispoort, klik hier.