Werken bij TWA

Werken bij TWA

Vacature BIM modelleur

TWA architecten zoekt een ervaren bouwkundig ontwerper / BIM modelleur voor het technisch uitwerken van ontwerpen in alle fases van het ontwerpproces van schetsontwerp tot uitvoering. Wij zoeken iemand die kan samenwerken, initiatief neemt, analytisch en kritisch kan zijn, vakkundig en nauwkeurig is.

 

Download hier deze vacature in pdf.

 

Stuur je CV en korte motivatie naar weel@twa-architecten.nl, t.a.v. Elly Weel, manager bedrijfsvoering.
TWA architecten | Bourboomweg 26, 9112 HL Burdaard | 0519-241550

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Stage

Ben je student bouwkunde en op zoek naar een stageplek?

TWA architecten is op zoek naar een enthousiast stagiair bouwkunde HBO of TU met goede kennis van ArchiCAD of Revit, voor een periode van minimaal vijf maanden. Tijdens de stage zal je naar vermogen zelfstandig kunnen werken in alle fasen van het bouwproces en betrokken worden bij alle voorkomende werkzaamheden. Hoofdtaken zijn het verbeelden van ontwerpstudies en het bouwkundig uitwerken van de ontwerpen.

Interesse? Stuur je brief met CV (en portfolio) naar info@twa-architecten.nl

Onderzoek

Ben je student communicatie en zoek je nog een onderzoeksproject?

TWA is een koploper als het gaat om het bio-based, modulair, circulair en parametrisch ontwerpen. Ziet de toekomst van bouwen met lisdodde, hennep en vlas. Lokaal geteeld, gebouwd in heel het land. Dat vraagt om uitbreiding in zowel teamleden als in diversiteit. Graag willen we onderzocht hebben hoe we aantrekkelijk zijn voor nieuwe meer urban collega’s.

Interesse? Zoek contact met Elly Weel weel@twa-architecten.nl

Open sollicitatie

TWA verwelkomt open sollicitaties van getalenteerde architecten en bouwkundigen die met enthousiasme en passie bezig zijn met hun vak.

Wil jij het team van TWA komen versterken?
Stuur je motivatie met cv en portfolio naar  info@twa-architecten.nl