Interieur

Visie

Wij zijn nieuwsgierig naar verhalen over de plek en haar gebruikers. We ontwikkelen interieurs met betekenis, wars van trends maar van deze tijd. Voor ons zijn welzijn, geluk en eigen identiteit basiswaarden voor een interieurontwerp. En zien het als een uitdaging een duurzame vertaling te realiseren.

Wat we doen

Daar waar de architectuur een relatie aangaat met de omgeving daar legt het interieur de verbinding tussen de mens en het gebouw. Wij maken totaalconcepten van schetsontwerp tot realisatie. Ook kunnen we helpen met losse adviezen zoals bijvoorbeeld een kleur en materiaal advies of een verlichtingsplan.

Duurzaamheid

Hoe kunnen we projecten realiseren die een minimale negatieve impact hebben op onze leefomgeving en een maximale positieve impact hebben op ons en onze omgeving? Bij elke opgave moet die vraag weer gesteld worden, en bij elke opgave zal dit een ander antwoord opleveren.

Als basis kijken we aandachtig naar de ´ingrediënten´ van het interieur, en passen zoveel mogelijk gezonde, zuivere materialen toe. Ook kijken we naar de verschillende lagen in een interieur deze hebben geen gelijke levensduur daarom vragen deze om een andere omgang met esthetiek.

Uitgelichte projecten