iEN

Faciliterende innovatie

Virtueel bouwen in een BIM model is tegenwoordig niet meer weg te denken in de bouw. Met iEN ingenieurs maakt TWA architecten de voordelen van het virtueel bouwen met het BIM model voor een bredere doelgroep in de bouwketen beschikbaar. Jarenlange kennis en expertise bracht TWA ertoe om als bouwkundig facilitair bedrijf hun diensten in de bouwwereld uit te breiden, onder de naam iEN.

Ondersteuning

iEN faciliteert het architectenbureau en andersom kan het architectenbureau naar wens worden ingeschakeld voor ontwerpactiviteiten. Door deze wisselwerking zal iEN zowel de technische- en procesmatige kwaliteit, als de esthetische kwaliteit bewaken. Vanzelfsprekend altijd ten dienste van de opdrachtgever, de betrokken vormgevers en het project.

Diensten

iEN verzorgt voor u al het benodigde bouwkundig tekenwerk. Van voorlopig ontwerp tot werktekeningen in 2D of 3D. Onze jarenlange ervaring staat garant voor technisch accuraat en hoogstaand tekenwerk dat inhoudelijk voldoet aan alle geldende regelgeving en resulteert in duidelijk leesbare tekeningen.

 

Naar de site van iEN