Entreegebouw natuurcamping

Warm welkom

De entree van de camping Harskamperdennen op de Veluwe is onherkenbaar veranderd. Het oude entreegebouwtje is verwijderd. Het bestaande en sterk verouderde centrale gebouw is ingrijpend verbouwd en fungeert nu als entreegebouw. Een uit ruwe boomstammen opgebouwde colonnade met letters in Cortenstaal markeert de entree en tegelijkertijd een omsloten voorgebied bij het gebouw. Royale puien zorgen voor contact met het bos. De gevels zijn bekleed met red cedar shingles. Ook het interieur is aangepast. Interieurarchitect Wim van Evert maakte het tot een eigentijdse en sprankelende huiskamer. Het gebouw is nu het warme hart van de camping in het bos.

Info

  • Plaats: Kootwijk
  • Oplevering: 2013
  • Opdrachtgever: Camping Harskamperdennen
  • Typologie: recreatie werken
  • Tags: recreatie

Meer info

  • Architect: Bauke Tuinstra
  • Fotograaf: Mark Ebbeng
  • Interieurarchitect: Wim van Evert