Nieuwbouw woonhuis met stal te Dronrijp

vergezichten over het Friese landschap

Wondere Friese Wereld

Volledig open in het landschap staat deze nieuwe woning stevig in zijn schoenen. Het woonhuis is verbonden met de grote stal zodat er een groot volume ontstaat, iets wat deze plek zeker nodig heeft. De unieke vergezichten over het Friese landschap zijn een waar cadeautje. Op elke plek in deze woning vang je een nieuwe blik van de wondere wereld rondom.

InfoDe woning ligt heel geïsoleerd in het landschap maar ligt direct aan het drukke Van Harinxmakanaal. Hierdoor is er genoeg reuring om je heen maar ook genoeg rust om te genieten van het landschap. Het is bijna overweldigend, zo ruim is het landschap die je vanuit de woning op elk punt kunt zien. Door het koppelen van woning en stal ontstaat niet alleen een heel bijzonder volume maar ook een heel fijne gebruikservaring omdat je altijd binnendoor kunt om de beesten te verzorgen.

De woning is een combinatie van een boerderij en een schuurwoning. Moderne elementen maar toch ook karakteristieke elementen van een boerderij zoals de krimp aan de zuidkant van de woning. Door hier de keuken in te plaatsen en een bijzonder raam direct boven het aanrecht kun je optimaal genieten van het landschap.