Verbouw kantoor Nijhuis Noord

Uitgesproken nieuwbouw

Uitbreiding kantoorpand Nijhuis Noord

Het kantoor van Nijhuis in Assen was toe aan uitbreiding. Het groeiende bedrijf paste letterlijk niet meer in het pand. Dankzij deze stoere uitbreiding is er voor iedereen weer een ruimte kantoorplek. De uitbouw heeft een stoer karakter, een zwart blok waarvan de materialen zorgvuldig zijn gekozen. De glinstering in de finish van de gevel maakt dat het bij elk licht een andere uitstraling krijgt.

InfoHet zwarte blok wordt door een tussenlid verbonden met de bestaande bouw. Dit tussenlid bevat een grote vergaderruimte, een heel ruime kantine en vormt de overgang tussen bestaand en nieuw. De bestaande bouw is al vrij uitgesproken. Om de nieuwbouw zijn eigen karakter te geven werkt een contrasterende aanpak het beste. Dit resulteerde in een robuust zwart blok met een rijke finish.

Het interieur is qua kleurstelling heel rustig gehouden om zo de indeling tot zijn recht te laten komen. Elke verdieping heeft twee kantoorzijdes gescheiden door een middenstuk waar overlegt kan worden. Dit middenstuk wordt afgesloten door verrijdbare panelen die afwisselend zijn bekleed met akoestisch materiaal en whiteboard zodat ze multi-inzetbaar zijn.

Meer info